Livrare și retur

Politica de livrare

     Ne străduim să vă oferim cea mai rapidă și eficientă livrare a produselor comandate. De obicei, comenzile sunt procesate în termen de 24 de ore de la plasarea lor și expediate către adresa specificată în detaliile de livrare. Lucrăm cu parteneri de transport de încredere pentru a ne asigura că produsele ajung în siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

     De obicei, timpul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare, însă acesta poate varia în funcție de locație și de perioada în care a fost plasată comanda. Vă vom furniza informații detaliate despre livrare și opțiuni de urmărire pentru fiecare comandă.

Politica de returnare

     Conform Ordonanței nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se returnează în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situația menționată mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și poate solicita returnarea sumei de bani.

     Plata contravalorii produselor se va face în maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin transfer bancar.

     La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, fără a fi folosite. Produsele personalizate nu se accepta la retur. 

Urmează pașii de mai jos:

  1. Împachetează produsul după ce ne transmiți un IBAN și un nume al titularului de cont pentru returnarea banilor.
  2. Contactează-ne pentru a primi detaliile pentru expediere

ATENȚIE: Nu acceptăm coletele trimise prin Poșta Română.

     După ce primim coletul tău, îți vom returna banii în contul bancar specificat de tine în termen de 14 zile calendaristice.

ATENȚIE: Costul transportului va fi suportat de către tine! Nu ridicăm coletele care conțin ramburs.

     Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

     Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

     Pentru orice nelămurire, scrie-ne la contact@fitimar.com

*Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută și fără probleme în timpul procesului de livrare și retur. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta cu plăcere!