Termeni și condiții

site-ul www.fitimar.com este proprietatea societatii comerciale FITIMAR SRL

 Utilizarea site-ului fitimar.com (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si FITIMAR SRL, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul fitimar.com implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de FITIMAR SRL, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

INFORMAȚII GENERALE DESPRE PRODUSE ȘI PREȚURI

   Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

     Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

     Produsele comercializate prin intermediul fitimar.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta este dovada platii, sau extrasul de cont.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

     fitimar.com are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

     Compania noastra certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.fitimar.com
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata

 

Analiza comportamentului consumatorului     Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.fitimar.com poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate.      Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.      Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.     Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.Drepturile utilizatorilor

     Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.     Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.     Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.     Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

     Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

     Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

     Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin scan pe email catre adresa contact@fitimar.com

PLATA

     Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

A. PLATA RAMBURS

     Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre FITIMAR SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

B. ONLINE CU CARD BANCAR PRIN MOBILPAY (VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD) 

     Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.      - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.      - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

COPYRIGHT

     Tot continutul site-ului fitimar.com (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea FITIMAR SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe fitimar.com nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin FITIMAR SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul fitimar.com sau firma FITIMAR SRL. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la contact@fitimar.com 

UTILIZAREA SITE-ULUI

     Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul fitimar.com implica acceptarea acestor termeni si conditii.

     Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nicio penalitate pentru client.

ACCESUL LA SITE

     FITIMAR SRL permite accesul nelimitat pe site-ul fitimar.com, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al FITIMAR SRL.

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

     Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. FITIMAR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de fitimar.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

DISPUTE ȘI CONFLICTE. DREPT APLICABIL. LITIGII

     Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul fitimar.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea FITIMAR SRL.

     Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul fitimar.com , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al FITIMAR SRL a defectului reclamat.

     Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

     Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@fitimar.com (termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

MODIFICĂRI

     FITIMAR SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului fitimar.com, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

     Utilizatorul fitimar.com are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre FITIMAR SRL, va inceta utilizarea site-ului.             Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

POLITICA DE RETURNARE

     Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. fitimar.com garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare, ambalajul fiind intact înainte de returnare.

     Taxa transportului se restituie doar în cazul în care produsul ajunge deteriorat la client. Dacă clientul returnează produsul din alte motive, transportul nu va fi returnat.

     Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

     Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.  

     Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau pe mail. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

     Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii.

     Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

     Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online fitimar.com

     Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

SCOPUL UTILIZĂRII

     Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, FITIMAR SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

     Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției.

     Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa contact@fitimar.com

     În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă fitimar.com care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale.

 

DATE NON-PERSONALE COLECTATE AUTOMAT

     Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

 

SECURITATE

     Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, fitimar.com utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:     - accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;     - toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;     - accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;     - la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.     - printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

     Abonarea si dezabonarea prin SMS 

     Abonându-vă la notificările text la FITIMAR, sunteți de acord să primiți de la noi mesaje text de marketing automatizate despre produsele și serviciile noastre la numărul de telefon pe care l-ați furnizat atunci când v-ați abonat și că mesajele pot fi trimise prin intermediul sistemului de apelare telefonică automată sau a altei tehnologii. Frecvența mesajelor este recurentă. Consimțământul nu este o condiție de cumpărare. Se pot aplica tarife pentru mesaje și date. Răspundeți STOP, DEZABONARE pentru a renunța și AJUTOR pentru asistență pentru clienți. Este posibil să primiți un mesaj text suplimentar care să confirme decizia de renunțare. Înțelegeți și sunteți de acord că încercarea de renunțare prin orice alt mijloc decât trimiterea de mesaje text de la comenzile de renunțare de mai sus nu este un mijloc rezonabil de renunțare.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

     Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului fitimar.com este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

     Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.